4,65    

Topkwaliteit voor de scherpste prijs

Kopen bij de fabriek

Snelle levering

Veilig online betalen

  • Voorwaarden en retouren

    Alle informatie over onze algemene voorwaarden, retourneren en klachten

Algemene voorwaarden

HortiNOW hanteert algemene voorwaarden voor de levering van producten en diensten. Klik hier om de algemene voorwaarden te bekijken (pdf):
Algemene voorwaarden

Aanvullend op onze algemene voorwaarden zijn tevens de volgende bepalingen van toepassing:

Maatwerken vijverfolies

  • Bij het produceren van de vijverzakken gaan wij te allen tijde uit van haakse hoeken en waterpas wanden. HortiNow is niet aansprakelijk voor niet passende vijverfolie wanneer niet aan deze eisen is voldaan.
  • Er zal bij het plaatsen van de folie enige plooivorming zichtbaar zijn. Dit is gebruikelijk aangezien wij de vijver niet ter plaatse lassen maar prefabriceren. Dit is echter geen reden tot zorgen: na het vullen en het afwerken van de vijver zullen plooien vrijwel niet meer zichtbaar zijn.

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht  in te dienen door te bellen, mailen of gebruik maken van het contactformulier. Wij streven ernaar om uw klacht binnen veertien dagen te behandelen en naar uw tevredenheid op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden. Mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting  Webshop Keurmerk waar Hortinow bij is aangesloten.  Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).