4,65    

Topkwaliteit voor de scherpste prijs

Kopen bij de fabriek

Snelle levering

Veilig online betalen

  • Informatie beoordelingen

    Informatie over hoe wij beoordelingen verwerken

Informatie beoordelingen

HortiNOW biedt haar klanten de mogelijk tot het plaatsen van reviews. Wij hechten hierbij grote waarde aan de onafhankelijkheid en de echtheid van deze recensies.

  • Hoe controleren wij op echtheid van de reviews?

Het content management systeem waarmee de inhoud van www.hortinow.com beheerd wordt,  genereert en verstuurt uitnodigingen voor beoordelingen alleen op basis van daadwerkelijk bestelde artikelen. Een klant die een artikel besteld heeft, zal dus een uitnodiging ontvangen om een review over dit artikel te schrijven. Bij het schrijven van een review kan de klant ook onze webwinkel als geheel beoordelen. Iedere andere bezoeker van de website heeft niet de mogelijkheid om een review op de site te schrijven.

  • Toont Hortinow alle gegeven reviews?

Alle klanten die een product bij HortiNOW hebben besteld, ontvangen automatisch een uitnodiging tot het schrijven van een review over het product en kunnen daarbij tevens hun mening over onze webshop in het algemeen geven. Nadat een klant een review heeft geschreven, verwerkt ons contentmanagementsysteem de beoordeling. Alle complete beoordelingen die worden gegeven, worden verwerkt. Zowel positieve als negatieve reviews worden op de website getoond.

  •  Betaalt HortiNOW voor beoordelingen en er sprake van sponsoring?

HortiNOW betaalt klanten nooit voor een beoordeling. Alle reviews worden op volledig vrijwillige basis door klanten geschreven. Klanten ontvangen tevens geen enkele andere vorm van sponsoring wanneer ze een review achterlaten.

Beoordelingen over onze artikelen worden bij het desbetreffende artikel in onze webwinkel getoond. Beoordelingen over onze webwinkel vindt u hier.