4,65    

Topkwaliteit voor de scherpste prijs

Kopen bij de fabriek

Snelle levering

Veilig online betalen

Silky

Silky

Silky biedt een compleet programma holsterzagen, vouwzagen en telescopische zagen voor snoeiwerk en houtbewerking aan. De eerste Silky zaag werd in 1919 in het hart van de Japanse Ono-regio vervaardigd. Honderd jaar later is Silky nog steeds going! Tot op de dag van vandaag zijn de Silky zagen van ongeëvenaarde kwaliteit, vervaardigd van het beste Japanse staal. De speciale legeringen, de kennis van de verschillende bewerkingen van het metaal en de technische aspecten van de verschillende soorten vertanding zorgen voor een unieke kwaliteit. De zagen zijn geëvolueerd naar de modernste, gepatenteerde technieken. De passie en toewijding blijft.

Unieke bladen

Tot het assortiment horen gebogen en rechte zaagbladen met telkens een ruime keuze in vertanding. De zaagbladen van de Silky zagen zijn gemaakt van “Authentic Premium Japanese Steel” en met laser uitgesneden. De bladen zijn van ongekende kwaliteit: ze zijn zeer hard en slijtvast en tegelijkertijd flexibel door de zachte kern.

Hard en slijtvast

De chemische samenstelling van het metaal in combinatie met het unieke verhittings- en afkoelingsproces bepalen de hoge hardheid van het metaal. Het hoge koolstofgehalte in het staal zorgt voor een hoge slijtvastheid, waardoor de scherpte zeer lang behouden blijft.

Zacht en flexibel

Door de zagen op een dusdanige wijze te smeden wordt de kern van de zaagtand gevormd door zacht metaal, waardoor de zaag flexibel is en goed aangrijpt in het hout.

Beter voor u, beter voor de boom

Werken met een Silky zaag is minder arbeidsintensief, waardoor een hoger rendement wordt gehaald. Er is weinig kracht nodig om door het hout te komen. De tanden blijven langer scherp en door de lage trillingen die het zagen veroorzaakt, voelt het werken met Silky veel prettiger dan met andere zagen. Silky snoeizagen beschadigen 50% minder houtcellen, met als gevolg een vlugger snoeiherstel en minder kans op schimmelvorming.

Voor wie

Van arborist hoog in de boom tot tuinliefhebber in de achtertuin. Van bushcrafter diep in het bos tot meubelmaker in het atelier. Wereldwijd vertrouwen vele liefhebbers op de trekzagen van Silky.

 

1 - 41 van 41

|

artikelen per pagina

sorteren op:

asc

    1 - 41 van 41

    |

    artikelen per pagina

    sorteren op:

    asc