4,65    

Topkwaliteit voor de scherpste prijs

Kopen bij de fabriek

Snelle levering

Veilig online betalen

Bahco

Bahco

Deze van oorsprong Zweedse fabrikant heeft al ruim 125 jaar ervaring met het produceren van krachtige gereedschappen. Bahco biedt een brede reeks professionele gereedschappen aan, waaronder takkenscharen, snoeischaren en snoeizagen.

Snoeischaar op maat

Bahco bespaart u een snoeiarm door hoog ergonomische scharen naar innovatief ontwerp te ontwikkelen. De afmetingen van de messen zijn afgestemd op de te verrichten werkzaamheden. Daarbij maken de neer- en zijwaarts gerichte messtanden het mogelijk met een rechte pols te snoeien. Ook zijn de vorm en maat afgestemd op de handafmeting; kies voor een S (klein), M (medium) of L (groot). Uw pols blijft dus in een comfortabele, neutrale positie en zo wordt de druk gelijkmatig verdeeld. Op deze manier zijn spierpijn of spierletsels in de handen verleden tijd!

Bladen

De gebruikte slijpwerking zorgt ervoor dat de bladen langer scherp blijven.

Maximaal comfort

De Bahco snoeischaren zorgen voor maximaal comfort met minimale inspanningen. U ervaart minder vermoeidheid en ongemak dankzij de stand van de bek. De gestroomlijnde handgrepen met een elastomeer coating creëren extra comfort. Kortom: een Bahco schaar staat garant voor urenlang, pijnloos knipplezier!

1 - 4 van 4

|

artikelen per pagina

sorteren op:

asc

    1 - 4 van 4

    |

    artikelen per pagina

    sorteren op:

    asc