4,65    

Topkwaliteit voor de scherpste prijs

Kopen bij de fabriek

Snelle levering

Veilig online betalen

Max Bindmateriaal

Max Bindmateriaal

In één handeling binden, nieten en afsnijden. Dat kan met een MAX bindtang! De MAX bindtangen worden gebruikt voor het opbinden van alle klim- en potplanten aan draad, tonkin- en bamboestokken. Ook worden ze veel gebruikt voor kleurcodering en het merken van (kerst)bomen.

Kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid

Sinds 1942 is MAX wereldwijd een belangrijke fabrikant van o.a. (industrieel) gereedschap. MAX ontwikkelt onder andere bindtangen voor de professionele tuinbouw. Iedere bindtang kent zijn eigen toepassing en daarbij optimaliseert MAX deze bindtangen voortdurend. De focus ligt op kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid.

Beste bindtang op de markt

U bent bij ons aan het juiste adres voor de beste bindtang die momenteel op de markt te verkrijgen is. De MAX bindtangen zijn de lichtste tangen in hun klasse, binden ongelooflijk licht maar zijn toch ook stuk voor stuk robuuste modellen die goed in de hand liggen. Met het ergonomische design en optimale gebruiksgemak kunt u met een MAX tang urenlang binden. Een groot pluspunt is dat de tangen allemaal ‘scrap free’ zijn, dit wil zeggen dat het binden geen stukjes tape meer op de grond achterlaat.

Naast de bindtangen levert HortiNOW uiteraard ook het toebehoor voor de bindtangen, zoals nietjes en mesjes. Ook heeft HortiNOW een ruim aanbod aan tape.

1 - 3 van 3

|

sorteren op:

asc

    1 - 3 van 3

    |

    sorteren op:

    asc